Tina Lundsgaard Falk

Tina Lundsgaard Falk
Sjælland
E-mail: tina@falkeflatten.dk
Tlf. 31 95 65 25

Jeg elsker al slags næsearbejde, men schweiss- og vildtspor samt grundlæggende Nose Work er mine favoritter.

Jeg har trænet Schweiss og vildtspor med egne hunde i snart 5 år, og har væres sporinstruktør i 4 år. I de seneste 2 år har jeg også været Nose Work instruktør og har trænet Nose Work med mine hunde.

I 2001 fik jeg min første egen hund. Det var en Hovawart, som jeg trænede agility med og blev undervejs agilityinstruktør under DGI. I 2012 konverterede jeg til Flatcoated Retriever, som jeg har brugt til agility, en anelse lydighed, markprøvetræning, spor og Nose Work. Jeg går desuden til prøver med hundene – mest schweiss- og vildtsporprøver – men også markprøver.

Jeg elsker at undervise i næsearbejde, at se hund og fører udvikle et godt samarbejde – og lærer selv en hel masse af at observere hund og fører arbejde.